Bugun...



YAŞAR KARAKELLE: TERÖR HABERLERİNİ SÜZGEÇTEN GEÇİRİN
Tarih: 30-11--0001 00:00:00 Güncelleme: 04-03-2017 12:26:21 + -


YAŞAR KARAKELLE GRUP Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Yaşar Karakelle, terör eylemleri ile ilgili haberlerin, çok dikkatli bir sosyo-psikolojik süzgeçten geçirilerek yayınlanması gerektiğini ifade etti.

facebook-paylas
Tarih: 30-11--0001 00:00

YAŞAR KARAKELLE: TERÖR HABERLERİNİ SÜZGEÇTEN GEÇİRİN

YAŞAR KARAKELLE GRUP Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Yaşar Karakelle, terör eylemleri ile ilgili haberlerin, çok dikkatli bir sosyo-psikolojik süzgeçten geçirilerek yayınlanması gerektiğini ifade etti.

 

YAŞAR KARAKELLE GRUP Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Yaşar Karakelle, özellikle Ankara'da askeri komutanlıkların bulunduğu bölgede yaşanan ve 30'a yakın kişinin şehit olduğu terör eylemi ile birlikte günlerdir yaşanan terörist faaliyetlerle ilgili bir basın açıklaması yaptı. 

 

Açıklamasında, terörün; hiçbir haklı gerekçesinin, hiçbir affının ve hiçbir makul sebebinin bulunamayacağının, yaşanan talihsiz olaylarla her geçen gün bariz daha anlaşıldığının altını çizen YAŞAR KARAKELLE GRUP Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Yaşar Karakelle, bu konuda hemen herkesin aynı duyarlılıkta olması gerektiğini vurguladı. 

 

Türkiye'nin, 33 yıldır terörle uğraşıyormuş gibi gösterilmesinin ise, basit bir anlayış olduğunu da hatırlatan YAŞAR KARAKELLE GRUP Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Yaşar Karakelle, 'Anadolu toprakları, asırlardır hain planların kurbanı olagelmiştir. Özellikle 20. asırda bu topraklar, toprağı için kanını vermiş binlerce insanın hatırasıdır. Hatırlayın, ASALA illeti yaşadı, ardından PKK terörüne tanıklık etmek zorunda kaldı. On binlerce masum insan bu illetin etkisini yaşadı, sadece şahit aileleri değil, milyonların yüreği yandı. Hala da yanıyor, ancak bir konu atlanıyor; terör örgütleri neticede bir yapılanmadır ve insan kaynaklıdır, sürekli olarak terör örgütü eylemelerinde, örgütün isminin zikredilmesi, propagandadan öte, bu aşağılık oluşumlara bilerek ya da bilmeyerek üye kazandırmaktadır. Zira 'Aidiyetlik Sarmalı' adlı bir sosyo-psikolojik bozukulk vardır ve bu bozukluk toplumda çok hakim bir bozukluktur, bu bozukluğuna yenik düşen kişi bir anda hainliğin kucağına düşebilir. Bu nedenle terör örgütü ile ilgli haberlerin, alelade haber masalarından değil, sosyo-psikolojk tahlil yeteneği güçül kişilerin süzgecinden geçerek yayınlanmalıdır' ifadelerini kullandı. 

 

Türk Milleti'nin, peynir gibi, ekmek gibi bölünemeyeceğinin; tüm düşman mihraklarca algılanması zamanının geldiğini de kaydeden YAŞAR KARAKELLE GRUP Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Yaşar Karakelle, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

 

'Karşımızda, basit bir yapılanma yok. Çok kollu bir ahtapot gibi sarılmış durumdayız. Türkiye'nin her bölgesinde, resmen aziz vatana karşı meydan okuyan hain, şerefsiz ve ilkesiz bir ihanet grubu ve onların destekçileri güçler var. Her ne olursa olsun bu şerefsizler, Türk Milleti'nden, Türk Devleti'nden daha güçül değil, olamazlar. Bu nedenle biz Türk Milleti olarak, her zaman, bir önceki zamanlardan çok daha güçül bir biçimde kenetlenmeliyiz. Güç bizde, içimizde ve içimizdeki hainleri temizlemenin yolu da bir olmaktan geçer. Biz asla küllerinden doğacak bir millet olmadık, asırlardır yakılmaya çalışılan ama bırakın külü, hiç yanmamış dimdik bir çınar gibi ayakta durduk, dahada duracağız. Yeter ki aziz vatanımıza olan sevgimizi kaybetmeyelim ve her an en büyük aşkımızın vatan aşkı olduğunu hissedelim...'

 

 

 

 




Bu haber 1547 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • MARKALAR
    MARKALAR
  • AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
    AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  • Millet için EVET
    Millet için EVET
  • Gündem Ekonomi Haber
    Gündem Ekonomi Haber
  1. MARKALAR
  2. AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  3. Millet için EVET
  4. Gündem Ekonomi Haber
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Osman Zeki Öner
    Osman Zeki Öner
  • Osmanlı
    Osmanlı
  • Kubat Ötme Bülbül
    Kubat Ötme Bülbül
  • Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
    Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  • Aytaç Doğan İç Benim İçin
    Aytaç Doğan İç Benim İçin
  • İsmail Tunçbilek Derdin ne
    İsmail Tunçbilek Derdin ne
  1. Osman Zeki Öner
  2. Osmanlı
  3. Kubat Ötme Bülbül
  4. Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  5. Aytaç Doğan İç Benim İçin
  6. İsmail Tunçbilek Derdin ne
VİDEO GALERİ
YUKARI