Bugun...



YAŞAR KARAKELLEDEN DONALD TRUMPA SERT TEPKİ
Tarih: 30-11--0001 00:00:00 Güncelleme: 04-03-2017 12:25:34 + -


YAŞAR KARAKELLE GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Karakelle, Müslümanlık karşıtı söylemlerle dikkat çeken Cumhuriyetçi ABD Başkan aday adayı Donald Trump'a sert tepki gösterdi.

facebook-paylas
Tarih: 30-11--0001 00:00

YAŞAR KARAKELLEDEN DONALD TRUMPA SERT TEPKİ

YAŞAR KARAKELLE GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Karakelle, Müslümanlık karşıtı söylemlerle dikkat çeken Cumhuriyetçi ABD Başkan aday adayı Donald Trump'a sert tepki gösterdi. 

 

Donald Trump'ın, kendini bilmez bir biçimde, İslamiyet'e hakaret etmesinin, eceli gelen köpeğin cami duvarına işemesi anlamına geldiğini ifade eden YAŞAR KARAKELLE GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Karakelle, 'Hiç kimsenin yüce dinimiz İslamiyet'e hakaret etme hakkı yoktur. Ne sokaktaki bir kişinin, ne de ABD başkan aday adayının; hiç kimsenin böyle bir hakkı olamaz. Elbette birileri kendini bilmezce, ensizce; İslam'a hakaret etti diye, dinimiz zarar görmeyecektir. Ama hadsizlerin, kendini bimezlerin, kendilerien gelmeleri şarttır' şeklinde konuştu. 

 

ABD halkının, bu tür densizliklere, bu tür ahlaksızlıklara prim vermeyecek ölçüde demokrasi anlayışını benimsemiş bir kile olduğuna da iaşret eden YAŞAR KARAKELLE GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Karakelle, sözlerine şu şekilde devam etti:

 

'Cumhuriyetçilerin adya adayı Donald Trump, kaybedeceğni, belik aday bile yapılmayacağı paranoyasının hezeyanına o kadar kapılmıştır ki, İslam'a hakaret edecek kadar aşağılıkça ileri gidebilmektedir. Anketler, araştırmalar göstermektedir ki, bu zavallı adamın bu söylemleri pirim yapmamaktadır. İlgi bile görmemektedir, birkaç şakşakçısının drışında, bu iğenç sözlerini, kimse kaale almamamktadır. Gerçek bir Hristiyan da zaten, başka bir dine hakaret etmez. Çünkü gerçek bir Hristiyan, son din İslamı'ın ve o dinin peyamberi Hz. Muhammed'in, İncil'de müjdelendiğini bilir. Donlad Trump, zavallıdır, korkaktır, dini değerlere hakaret edecek kadar da, aşağıık birisidir. Bizim yapamız gerekn ise, kitle iletişim araçları aracılığıyla olsun, sosyal medya aracılığıyla olsun, ya da ABD'de yaşayan Türkler aracılığıyla olsun, bu densize, bu hadsize; haddini bildirmektir. İslam elbette, hoşgörü ve  iiy niyet dinidir, ama inanılan değerlere di uzatanın da, cevabı verilir, verilmelidi de, verielcektir de...' 

 




Bu haber 1335 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • MARKALAR
    MARKALAR
  • AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
    AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  • Millet için EVET
    Millet için EVET
  • Gündem Ekonomi Haber
    Gündem Ekonomi Haber
  1. MARKALAR
  2. AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  3. Millet için EVET
  4. Gündem Ekonomi Haber
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Osman Zeki Öner
    Osman Zeki Öner
  • Osmanlı
    Osmanlı
  • Kubat Ötme Bülbül
    Kubat Ötme Bülbül
  • Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
    Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  • Aytaç Doğan İç Benim İçin
    Aytaç Doğan İç Benim İçin
  • İsmail Tunçbilek Derdin ne
    İsmail Tunçbilek Derdin ne
  1. Osman Zeki Öner
  2. Osmanlı
  3. Kubat Ötme Bülbül
  4. Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  5. Aytaç Doğan İç Benim İçin
  6. İsmail Tunçbilek Derdin ne
VİDEO GALERİ
YUKARI