Bugun...



FETÖ CEMAATİNİN FİNANSÖRLERİNE BİR DARBE DAHA
Tarih: 25-06-2016 11:46:49 Güncelleme: 25-06-2016 12:29:49 + -


İstanbul merkezli sabah erken saatlerde, ‘Fethullahçı Terör Örgütü’ olarak bilinen paralel yapıya yönelik olarak başlatılan operasyonda; aralarında örgütle bağlantısı olduğuna ilişkin kesin deliller bulunan 28 kişi gözaltına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 25-06-2016 11:46

FETÖ CEMAATİNİN FİNANSÖRLERİNE BİR DARBE DAHA

İstanbul merkezli sabah erken saatlerde, ‘Fethullahçı Terör Örgütü’ olarak bilinen paralel yapıya yönelik olarak başlatılan operasyonda; aralarında örgütle bağlantısı olduğuna ilişkin kesin deliller bulunan 28 kişi gözaltına alındı.

 

BALKAN HABER AJANSI Polis-Adliye Haberleri Genel Direktörlüğü’nün edindiği bilgilere göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dokuz aylık teknik ve fiziki takibin akabinde; İstanbul, Kayseri, Konya ve Muğla illerinde eş zamanlı operasyon başlattı…

 

Operasyonda yirmi beş ev ve iki iş yeri ile bir şirkette arama yapılırken altısı kadın yirmi sekiz kişi gözaltına alındı, yirmi üç kişi için ise arama kararı çıkartıldı.

 

Operasyon kapsamında kısa adı TÜSKON olan ve cemaatle bağlantısı neredeyse kesin olarak bilinen Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konferedasyonu’nun, Genel Başkanı Rızanur Meral, MARİFED başkanı İbrahim Halil Avcı, FİADER Başkanı Çetin Ekincioğlu’nun da aralarında olduğu cemaatçi elli bir işadamı hakkında yakalama ve gözaltı kararı çıkartıldı…

 

Gözaltına alınan şüpheliler Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde yer alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildiler…

 

Şüphelilerin "himmet" adı altında toplanan yardım paralarını Bank Asya da açılan belirli hesaba yatırdığı öne sürülüyor.

 

Cemaatin en büyük destekçisi olan işadamlarının yoğunlukta olduğu ve 2005 yılında kurulan TUSKON bünyesinde yedi federasyon ve tam 211 iş adamı derneği yer alıyor. Bu da kirli ilişkilerle yorulmuş olan Fethullahçı cemaatin, nasıl bir oyun içinde bulunduğunu, nasıl bir vatan haini olduğunu gözler önüne sermeye yetiyor.

 

Yurtdışında beş ayrı ülkede temsilcilikleri bulunan TUSKON'a üye binlerce iş insanı var ve ne yazık ki her birinin cemaatle şu ya da bu biçimde ilişkisi var. Hemen hepsinden, zorla ya da gönüllü, örgüt okulları ve finansmanı için para temini yapılmış.

 

Editörün Notu: Basın ve yayın organları, yasal ve etik olarak; tarafsızlıklarını korumakla yükümlüdür. Ancak, Türkiye’nin kanını emerek, devlet içinde başka bir devlet yapılanması elde etmek için, yıllarca planlar kurmuş; bu yolla birçok kamu kademesine kilit müridler yerleştirmiş, haince planlarla; devleti ve mevcut hükümeti devirmeye çalışmış şerefsiz bir cemaat örgütü ile ilgili bir konuda, BALKAN HABER AJANSI, BALKAN EKONOMİ HABER AJANSI, BALKAN SANAT, BALKAN TURİZM HABER AJANSI ve Türkiye’nin elk ve tek internet ekonomi dergisi konumunda bulunan GÜNDEM EKONOMİ İNTERNET EKONOMİ DERGİSİ olarak, tarafımızı;şerefsiz bir cemaatin kirli oyunlarıyla uğraşmak zorunda kalmış olan yüce Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden yana koyduğumuzu ilan ediyoruz. Demokrasilerde, elbette her bireyin, her zümrenin söz ve temsil hakkı vardır; lakin, söz konusu Türkiye Cumhuriyeti’nin milleti ve devleti ile bölünmez bütünlüğü olduğunda; BALKAN HABER AJANSI, BALKAN EKONOMİ HABER AJANSI, BALKAN SANAT, BALKAN TURİZM HABER AJANSI ve Türkiye’nin elk ve tek internet ekonomi dergisi konumunda bulunan GÜNDEM EKONOMİ İNTERNET EKONOMİ DERGİSİ olarak, tavrımızı ve tarafımızı BÜYÜK TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ’nden yana koyacağmızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır…’

 




Bu haber 654 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • MARKALAR
    MARKALAR
  • AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
    AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  • Millet için EVET
    Millet için EVET
  • Gündem Ekonomi Haber
    Gündem Ekonomi Haber
  1. MARKALAR
  2. AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  3. Millet için EVET
  4. Gündem Ekonomi Haber
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Osman Zeki Öner
    Osman Zeki Öner
  • Osmanlı
    Osmanlı
  • Kubat Ötme Bülbül
    Kubat Ötme Bülbül
  • Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
    Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  • Aytaç Doğan İç Benim İçin
    Aytaç Doğan İç Benim İçin
  • İsmail Tunçbilek Derdin ne
    İsmail Tunçbilek Derdin ne
  1. Osman Zeki Öner
  2. Osmanlı
  3. Kubat Ötme Bülbül
  4. Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  5. Aytaç Doğan İç Benim İçin
  6. İsmail Tunçbilek Derdin ne
VİDEO GALERİ
YUKARI