Bugun...



WOLKSWAGEN ARENA ŞUBAT AYINI RENKLENDİRECEK
Tarih: 10-01-2015 04:47:25 + -


Yarıyıl tatilinin en eğlenceli gösterisi Ice Age Live adıyla bilinen, Buz Devri, Canlı rock’ın ünlü temsilcisi Mogwai ve inanç, aşk, barış şemsiyesi altında gerçekleşecek Babylon Presents: Love & Reggae buluşması Şubat ayında Volkswagen Arena’nın etkileyici atmosferinde buluşuyor.

facebook-paylas
Tarih: 10-01-2015 04:47

WOLKSWAGEN ARENA ŞUBAT AYINI RENKLENDİRECEK

Yarıyıl tatilinin en eğlenceli gösterisi Ice Age Live adıyla bilinen,  Buz Devri, Canlı rock’ın ünlü temsilcisi Mogwai ve inanç, aşk, barış şemsiyesi altında gerçekleşecek Babylon Presents: Love & Reggae buluşması Şubat ayında Volkswagen Arena’nın etkileyici atmosferinde buluşuyor.

 
Tüm dünyada milyonlarca izleyiciye ulaşan Buz Devri Canlı, yarıyıl tatilinde çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor. Buz Devri Canlı (Ice Age Live) karakterlerinin buz pateni şovu, 6-8 Şubat tarihleri arasında, 3 gün üst üste, 11:00, 15:00 ve 19:00 saatlerinde toplam 9 gösteri ile Volkswagen Arena’ya inşa edilecek özel buz pateni sahnesinde olacak. Yekta Kopan’ın seslendireceği türkçe dublajlı gösteride çocuklar, sömestir tatilinde dev boyutlu karakterlerle unutamayacakları görsel bir şölen yaşayacaklar.
 
Rock’ın alternatif yüzünün saygın grupları arasında yer alan Mogwai, 13 Şubat 2015 Cuma akşamı akustiği ve ambiyansıyla müzik severleri büyüleyen Volkswagen Arena’da dinleyicisiyle buluşuyor. Pozitif Live’ın düzenlendiği konserde Mogwai, kışkırtıcı ve izleyenleri kendi dünyasının içine alan parçalarıyla dinleyenleri her parçada adeta bir yolculuğa çıkaracak.
 
Barışın ve koşulsuz sevginin müzikal ifadesi reggae’nin efsane isimleri U ROY ve Big Youth ile türün Türkiye’deki temsilcisi SATTAS Raggaeband “Babylon Presents” konser serisi kapsamında 14 Şubat 2015 Cumartesi akşamı Volkswagen Arena’da sahne almaya hazırlanıyor. Babylon Presents: Love & Reggae buluşması Jamaika’nın ulusal müziğini, Afro-Amerikan ritimlerini ve sevginin alışılmış halinin sınırlarını terkederek, en saf ve doğal halini yansıtan raggae’in birleştirici gücünü tek çatı altında toplayan Babylon, klişelerden sıyrılıp müziğin birleştirici gücü ve reggea’nin inanç, aşk, barış şemsiyesi altında birprogram sunuyor.
 
Konser biletleri biletix.com adresinden satın alınabiliyor.
 
Volkswagen Arena Hakkında
 
Türkiye’nin yüksek sesli (amplified) canlı performans altyapısıyla donatılan ilk kapalı müzik ve gösteri merkezi Volkswagen Arena, dünyanın en iyi akustiğe sahip salonları arasında yer alıyor. Toplamda 5 bin 800 kişiyi ağırlayabilen mekan, farklı konfigürasyonlar ve kullanım alanlarıyla birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapabiliyor. Şimdiden Bob Dylan, Pixies, Travis, Blondie, Jack White gibi dünyaca ünlü sanatçıları ağırlayan ve dünya çapında bir canlı müzik ve performans merkezi olan Volkswagen Arena, Maslak semtindeki UNIQ Istanbul Kompleksi’nde yer alıyor.
 

CEREN GÜNDOĞDU/GÜNDEM EKONOMİ

 




Bu haber 1188 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR-SANAT Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • MARKALAR
    MARKALAR
  • AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
    AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  • Millet için EVET
    Millet için EVET
  • Gündem Ekonomi Haber
    Gündem Ekonomi Haber
  1. MARKALAR
  2. AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  3. Millet için EVET
  4. Gündem Ekonomi Haber
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Osman Zeki Öner
    Osman Zeki Öner
  • Osmanlı
    Osmanlı
  • Kubat Ötme Bülbül
    Kubat Ötme Bülbül
  • Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
    Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  • Aytaç Doğan İç Benim İçin
    Aytaç Doğan İç Benim İçin
  • İsmail Tunçbilek Derdin ne
    İsmail Tunçbilek Derdin ne
  1. Osman Zeki Öner
  2. Osmanlı
  3. Kubat Ötme Bülbül
  4. Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  5. Aytaç Doğan İç Benim İçin
  6. İsmail Tunçbilek Derdin ne
VİDEO GALERİ
YUKARI