Bugun...



SATIŞLAR ARTACAK FİYATLAR DÜŞECEK
Tarih: 14-10-2016 03:28:33 + -


Almanya'nın en hızlı büyüyen tur operatörlerinden Schauinslan Reisen, 2016 sezonunda gelirlerini ve müşteri sayısını sabit tutmayı başarırken, pazar payını arttırma hedefinden vazgeçmiyor. 2016-17 sezonunda Türkiye'de büyüyeceğini açıklayan şirket, fiyatların ise daha ucuz olacağını açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 14-10-2016 03:28

SATIŞLAR ARTACAK FİYATLAR DÜŞECEK

Almanya'nın en hızlı büyüyen tur operatörlerinden Schauinslan Reisen, 2016 sezonunda gelirlerini ve müşteri sayısını sabit tutmayı başarırken, pazar payını arttırma hedefinden vazgeçmiyor. 2016-17 sezonunda Türkiye'de büyüyeceğini açıklayan şirket, fiyatların ise daha ucuz olacağını açıkladı.

 

Yıllarca hızlı bir büyüme gerçekleştiren ve Almanya'nın en büyük 6. tur operatörü konumuna yükselen aile şirketi Schauinsland Reisen, 2015-16 sezonunda hem müşteri sayısını hem de gelirlerini sabit tutabildiğini açıkladı. Şirket, 1.1 milyar euro gelire ve  1.4 milyon müşteri sayısına ulaştı.

 

 

Şirketin sahibi Gerald Kassner, ''Türbülansların yaşandığı böylesine rekabetçi bir senede gelirlerimizi ve müşteri sayımızı sabit tutabildiğimiz için mutluyuz. Rakamlar, bizim pazarın önünde olduğumuzu gösteriyor. Yapılan araştırmalara göre, Almanya paket tur pazarı bu yıl daralma gösterdi.'' Yorumunu yaptı…

 

Alman iş ve turizm dergisi fvw'de yayınlanan habere göre, Kassner, her ne kadar belirtmese de, Schauinsland Reisen'in karlılığının bu yıl düştüğü belirtiyor.

 

 

Destinasyonlar bazında ise Schauinsland'ın Mayorka'da yüzde 20, Kanarya Adaları'nda yüzde 10 artış yakaladığı belirtildi. Bulgaristan ve Yunanistan'a dönük satışlarda da artış kaydeden şirket, en büyük kaybı Mısır ve Türkiye'de yaşadı.

 

 

Öte taraftan Schauinsland Reisen'in Paket Tur Şefi Andreas Ruttgers, Türkiye'ye dönük talebin güçlü bir şekilde toparlanmaya başladığını ve şu anda geçen yılki verilerin önünde olduğunu ifade ediyor.

 

2016-17 sezonundan umutlu olduğu belirten gerald Kassner ise, yeni sezonda hem müşteri sayısını hem de gelirlerini artırmayı hedeflediklerini açıkladı ancak beklediği artışlara ilişkin veriler paylaşmadı.

 

 

2016-17 kış satışlarına ilişkin de bilgiler veren Kassner, ''Kış satışları iyi gidiyor. Gerek gelirlerde gerekse müşteri sayısında tek haneli artışlar var. Kanarya Adaları, Kıbrıs, Madeira ve Maldivler'e talep yüksek. Mısır ise toparlanıyor.'' bilgisini paylaştı.

 

 

2016-17 sezonunda Türkiye, Mayorka ve Yunanistan'da büyümeyi hedefleyen Schauinsland Reisen, Mayorka ve Yunanistan fiyatlarının artacağını belirtirken, Mısır ve Türkiye fiyatlarının ise daha ucuz olacağını açıkladı. Schauinsland; Hırvatistan, İspanya, Costa Brava, Costa Dorada ve Malta'yı paket tur destinasyonlarına ekleyecek.

 

 

 




Bu haber 437 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • MARKALAR
    MARKALAR
  • AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
    AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  • Millet için EVET
    Millet için EVET
  • Gündem Ekonomi Haber
    Gündem Ekonomi Haber
  1. MARKALAR
  2. AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  3. Millet için EVET
  4. Gündem Ekonomi Haber
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Osman Zeki Öner
    Osman Zeki Öner
  • Osmanlı
    Osmanlı
  • Kubat Ötme Bülbül
    Kubat Ötme Bülbül
  • Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
    Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  • Aytaç Doğan İç Benim İçin
    Aytaç Doğan İç Benim İçin
  • İsmail Tunçbilek Derdin ne
    İsmail Tunçbilek Derdin ne
  1. Osman Zeki Öner
  2. Osmanlı
  3. Kubat Ötme Bülbül
  4. Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  5. Aytaç Doğan İç Benim İçin
  6. İsmail Tunçbilek Derdin ne
VİDEO GALERİ
YUKARI