Bugun...



PAYNET İLE SİSTEM TAMAMEN DEĞİŞİYOR
Tarih: 20-10-2016 23:16:12 + -


Sektörde 15. yılını kutlayan Paynet Ödeme Hizmetleri A.Ş., gerçekleştirdiği basın toplantısı ile büyüme hedeflerini kamuoyuyla paylaştı…

facebook-paylas
Tarih: 20-10-2016 23:16

PAYNET İLE SİSTEM TAMAMEN DEĞİŞİYOR

Sektörde 15. yılını kutlayan Paynet Ödeme Hizmetleri A.Ş., gerçekleştirdiği basın toplantısı ile büyüme hedeflerini kamuoyuyla paylaştı…

 

 

Paynet, POINT HOTEL BARBAROS’ta düzenlenen ve DÜNYA EKONOMİ GAZETECİLERİ BİRLİĞİ Yönetim Kurulu Üyesi Burçak Doğaçhan Yüzgün, BALKAN HABER AJANSI EKONOMİ MÜDÜRÜ ve Enternasyoel Ekonomistler Platforum Başkanı Dr. Birol Önderin, İSTANBUL STAR MAGAZINE CEO’su Özcan Uzun ve VIP DIPLOMAT MAGAZINE Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Kaplan’ın da aralarında yer aldığı çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı söz konusu toplantıyla, södeme hizmetleri sektörünü değerlendirerek, orta vadeli hedeflerini açıkladı. Türkiye’de sektör liderliğini hedefleyen Paynet, faaliyetlerini Ortadoğu ve Afrika’yı da içine alan geniş bir bölgeye yaymaya hazırlanıyor.

 

Temelleri 2000’li yılların başında Türkiye’nin en yaygın bilgisayar ürünleri dağıtıcısı Arena Bilgisayar’ın kendi bayilerinden kredi kartı ile tahsilat yapması fikri ile atılan ve yıllar içerisinde gerek Arena Bilgisayar ve bayileri gerekse diğer müşterilere verilen hizmetlerle geliştirilen Paynet sistemi, 2010 yılından itibaren diğer sektörlerde bayi ağı ile çalışan firmalara hizmet veren bir yapıya büründü. Faaliyetlerini 6493 Sayılı kanun kapsamında aldığı BDDK lisansı ile sürdüren Paynet, faaliyetlerini genişleterek sektöründe lider olmayı hedefliyor. Paynet, yıllık 1 milyar TL’yi aşan işlem hacmiyle Türkiye’nin bankacılık sektörü dışı en büyük yerli ödeme kuruluşu olma özelliği taşıyor.

 

Paynet basın toplantısında hazır bulunan Arena Bilgisayar’ın uluslararası ortağı, Hindistan, Ortadoğu ve Afrika bölgesinin en büyük bilişim teknolojileri ürünleri dağıtıcısı RedingtonIndia Ltd. CEO’suRajShankarkonuşmasında Türkiye’ye duyduğu güveni belirterek, yatırım olanaklarının fazlalığına dikkat çekti. Shankar, “Ticarette teknolojinin kullanımı hızla artıyor. Güvenli bir teknolojik altyapı hizmeti sunabilen ve esnek çözümler üretebilen firmalar varlıklarını bir sonraki yüzyıla taşıyabilecek” yorumunu yaptı…

 

Paynet CEO’su Serkan Çelik,  Paynet’in, bayi ağına sahip firmalar ve bayileri için tahsilat kolaylığı sağlayan ve/ya tekil kullanıcılar için çoklu ödeme alma seçenekleri ile rekabet avantajı yaratan ödeme hizmetleri sunduğunu anlattı. Serkan Çelitk, Zuhal Müzik’ten Filli Boya’ya kadar uzanan 500’den fazla müşteir protföyüne sahip olduklarnı da anlattı…

 

Çelik, “Paynet ödeme sistemleri ile satıcıdan üreticiye herkes kendi payını hızlı, güvenli ve en ucuz biçimde tahsil edebiliyor. Biz bu gücümüzü yalnızca Türkiye’de lider olmak için değil Ortadoğu ve Afrika’yı da içine alan tüm bölgede faaliyetlerimizi genişleterek büyümek için kullanmayı hedefliyoruz” tezini savundu…

 

Bir Arena Bilgisayar iştiraki olarak kurulan, hızlı, kolay, ucuz ve güvenli ticarete katkı sağlama hedefi ile 10 bini aşan kurumsal müşterisine tahsilat kolaylığı ve rekabet avantajı sağlayanPaynet Ödeme Hizmetleri A.Ş., güçlü yatırımı ve sektördeki 15 yıllık tecrübesi ile kullanıcılarına tahsilat kolaylığı ve rekabet avantajı sağlayan ödeme sistemleri sunuyor.

 

Paynet, güçlü teknoloji altyapısı sayesinde, Sanal ve Fiziksel POS’lar, Mobil Uygulama olanakları, Paynet API ile Muhasebe Entegrasyonu ve Anlık Raporlama imkanı gibi geniş kapsamlı ihtiyaçlara özel çözümler üretebiliyor.

1993 yılında kurulan RedingtonIndia Ltd., Hindistan Ulusal Borsası’nda ve Bombay Borsası’nda halka açık olup 30’dan fazla ülkedeki operasyonlarından elde ettiği 5 milyar USD yıllık cirosu ile Hindistan, Ortadoğu ve Afrika bölgesinin en büyük bilişim teknolojileri ürünleri dağıtıcısıdır.

www.redingtonindia.com

 

Paynet

Paynet’in temelleri 2000’li Yılların başlarında Türkiye’nin en yaygın bilgisayar ürünleri dağıtıcısı Arena Bilgisayar’ın kendi bayilerinden kredi kartı ile tahsilat yapması fikri ile atılmıştır.

Yıllar içerisinde gerek Arena Bilgisayar ve bayileri gerekse diğer müşterilere verilen hizmetlerle geliştirilen Paynet sistemi 2010 yılından itibaren diğer sektörlerde bayi ağı ile çalışan firmalara hizmet veren bir yapıya bürünmüştür. Paynet,Ağustos 2016’da aldığı BDDK lisansı ile6493 Sayılı kanun kapsamında faaliyetlerini sürdürmektedir.

 

Paynet, bayi ağına sahip firmalar ve bayileri için tahsilat kolaylığı sağlayan bir ödeme sistemi sunmaktadır. Bu sistemde, bayiden üreticiye herkes kendi payını hızlı, güvenli ve en ucuzbiçimde tahsil edebilmektedir. Paynet, güçlü teknoloji altyapısı sayesinde müşterilerine her alanda çözüm üretebilmektedir.

 

Bu hizmetler:

1. Sanal ve Fiziksel POS çözümleri

2. Mobil App çözümleri

3. Paynet API ile Muhasebe Entegrasyonu ve Anlık Raporlama imkanı

 

Paynet’in sunduğu tüm hizmet çözümleri 7/24 güvenli ve kesintisiz olarak kullanılabilmektedir.

 

BALKAN HABER AJANSI/İSTANBUL




Bu haber 734 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • MARKALAR
    MARKALAR
  • AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
    AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  • Millet için EVET
    Millet için EVET
  • Gündem Ekonomi Haber
    Gündem Ekonomi Haber
  1. MARKALAR
  2. AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  3. Millet için EVET
  4. Gündem Ekonomi Haber
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Osman Zeki Öner
    Osman Zeki Öner
  • Osmanlı
    Osmanlı
  • Kubat Ötme Bülbül
    Kubat Ötme Bülbül
  • Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
    Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  • Aytaç Doğan İç Benim İçin
    Aytaç Doğan İç Benim İçin
  • İsmail Tunçbilek Derdin ne
    İsmail Tunçbilek Derdin ne
  1. Osman Zeki Öner
  2. Osmanlı
  3. Kubat Ötme Bülbül
  4. Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  5. Aytaç Doğan İç Benim İçin
  6. İsmail Tunçbilek Derdin ne
VİDEO GALERİ
YUKARI