Bugun...



MÜZİSYENLER SERGİSİ AKYOL SANAT'TA AÇILDI
Tarih: 14-02-2015 13:02:16 + -


“MÜZİSYENLER” Akyol Sanat Merkezi’nde Açıldı...

facebook-paylas
Tarih: 14-02-2015 13:02

MÜZİSYENLER SERGİSİ AKYOL SANAT'TA AÇILDI

“MÜZİSYENLER” Akyol Sanat Merkezi’nde Açıldı...

 

Akyol Sanat Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı ve tüm müzisyenlere ithaf ettiği “MÜZİSYENLER” isimli karma resim sergisi, 12 Şubat Perşembe günü düzenlenen bir kokteyl ile açıldı.

 

Kokteyle ;  Sergi de eserleri yer alan Sanatçılarla birlikte , kalabalık bir Sanatsever grubuınun yanı sıra Maxihaber.net Sahibi Aykut Altındağ ve İstanbul Sanat Magazin‘den aynı zamanda Sergiye 3’er fotografları ile katılan  Kemal Gönüleri ,Deniz Tokgöz‘de katıldılar.

 

Akyol Sanat Merkezi Yöneticisi ve Sahibesi Ayla Akyol , Sergiye katılan Eser Sahiplerine,Kaligrafisini Aylin Dönmez‘in yaptığı  birer Teşekkür Belgesi takdim ederek , günü belgelemiş oldu.

 

Ayla Akyol‘un Facebook’ta arkadaşları arasında düzenlemiş olduğu yarışmada hediye edeceği “Laleler” İsimli Tablosu , Ayça Gül Çıkrıkçı‘nın elinden yapılan çekilişle Seran Tepeoğlu‘nun oldu.

 

Sergi esnasında değerli Akordion ustası Prof. Dr. David Algero ve oğlu Trompetçi Ali Algero ile birlikte birbirinden güzel eserler icra etti.

 

Akordion ustası Prof. Dr. David Algero ve oğlu Trompetçi Ali Algero'ya, yarı profesyonel opera sanatçısı olan, eski bir gazeteci ve Uluslararası Mutfak Sanatçıları ve Gurmeler Birilği Türkiye Masası Yönetim Kurulu Üyesi ve Dünya Yöresel Lezzetleri Tanıtma Platformu Başkanvekili Tenor Boğaç Yüzgül de, 'La Paloma', 'Santa Luchia', 'Key Sera', 'O Sole Mio' ve 'Turna Soriento' adlı aryalarla eşlik  etti. 

 

Yine Keman Virtüözü olan Bedri Arısoy Klasik Müziğin ölmez eserlerinden bir demet sundu..Türk Sanat Müziği Sanatçısı Aylin Dönmez‘in söylediği güzel şarkılara , tüm misafirler eşlik etti.

 

Akyol Art Center’in hayatlarımızda ayrı bir yerleri olan tüm müzisyenler için düzenlediği bu sergi 26 Şubat 2015 tarihine kadar izlenebilecek.

 

Sergide, Serpil Akgün, Ayla Akyol, Zerrin Çiğdemli Aner, Öznur Balcı, Yasemin Toydemir Balkan, Yılmaz Batuk, Ayşegül Bayraktar, Fehmi Bildik, Seyit Mehmet Buçukoğlu, Pervin Bülbül, Haydar Şendur Cankutan,Gül Çay, Banu Devrim, Canan Doğruer, Aylin Dönmez, Fergün Erkmen, Ayda Ersoy, K. Muzaffer Gençer, Nuran Gönül, Kemal Gönüleri, Neşe Gümüşcüoğlu, Sema Günay, Şermin Güner,Nihal Güres, Hayati Ferdi Kocal, Sedat Kumova, Eser Sarı, Sandra Albukrek Sebban, Pınar Sünbül,Seran Tepeoğlu, Deniz Tokgöz, Sedef Demirci Tuksal,Recep Usta, Nur Ulubil, Betül Vural,Bensen Ünlüoğlu,  Aynur Yıldırım, Ruhşen Yıldız ve Sevla Gülün'ün eserleri yer alıyor. 

 




Bu haber 2638 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR-SANAT Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • MARKALAR
    MARKALAR
  • AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
    AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  • Millet için EVET
    Millet için EVET
  • Gündem Ekonomi Haber
    Gündem Ekonomi Haber
  1. MARKALAR
  2. AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  3. Millet için EVET
  4. Gündem Ekonomi Haber
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Osman Zeki Öner
    Osman Zeki Öner
  • Osmanlı
    Osmanlı
  • Kubat Ötme Bülbül
    Kubat Ötme Bülbül
  • Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
    Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  • Aytaç Doğan İç Benim İçin
    Aytaç Doğan İç Benim İçin
  • İsmail Tunçbilek Derdin ne
    İsmail Tunçbilek Derdin ne
  1. Osman Zeki Öner
  2. Osmanlı
  3. Kubat Ötme Bülbül
  4. Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  5. Aytaç Doğan İç Benim İçin
  6. İsmail Tunçbilek Derdin ne
VİDEO GALERİ
YUKARI