Bugun...



RUSLARDAN TÜRK İŞADAMINA MUHTEŞEM TEKLİF
Tarih: 04-10-2016 02:36:46 + -


Rus Polyanna Group'tan Tuncay Kilit'e yatırım önerisi…

facebook-paylas
Tarih: 04-10-2016 02:36

RUSLARDAN TÜRK İŞADAMINA MUHTEŞEM TEKLİF

Rus Polyanna Group'tan Tuncay Kilit'e yatırım önerisi…

 

Soçi'de düzenlenen turizm yatırım forumuna katılan Kilit Global Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, bölgede önemli yatırım olanakları olduğunu açıkaldı.

Rus Polyanna Group'un Kilit Global'e .eşitli yatırım yaparken, Tuncay Kilit Soçi'de önemli yatırım olanakları olduğuna dikkat çekti.

 

Kilit Global heyeti, Soçi’deki temasları sırasında ilk olarak sponsoru oldukları Uluslararası Turizm Yatırım Forumu’na katıldı.

 

Rusya Başbakanı Medvedev’in açılışını yaptığı ve dünyanın farklı ülkelerinden gelen turizm yatırımcılarının katılım gösterdiği forumda Kilit Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Kilit de bir konuşma gerçekleştirerek Türk turizmi ve turizm yatırımları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

 

POLYANNA GROUP'TAN YATIRIM TEKLİFİ

 

Forumun ardından Kilit Global Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, Soçi’de ciddi ve büyük yatırımlar yapan Polyanna Group yönetimi ile bir araya geldi. Soçi’yi ve turizm yatırımlarını yerinde gören Kilit, Polyanna Group’un kendilerine yaptığı yatırım tekliflerini de inceleme fırsatı buldu.

 

''BURADA DEĞİŞİK YATIRIM FIRSATLARI VAR''

 

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tuncay Kilit, yıllardır birbirine kenetlenen Rus-Türk ilişkilerine katkı sağlamak için Soçi’de bulunduklarını söyledi. Tuncay Kilit:  “Soçi’de bulunmamızın en büyük nedeni; Rus-Türk dostluk ilişkilerine katkı koymaktır. Bugüne kadar kazandığımız bilgi, birikim ve deneyimlerimizi burada Rus turizmcilere aktarma fırsatı bulduk. Uzun vadede karşılıklı sinerji yaratacağımıza inanıyorum. Yıllardan bu yana birbirine kenetlenmiş iki milletiz. Buraya Kilit Global Yönetim Kurulu ve otel yöneticilerimiz ile birlikte geldik. Burada değişik yatırım fırsatları da görüyorum. Grubumuza değişik teklifler geldi ve bunu da inceleme aşamasındayız” yorumunu yaptı…

 

''RUSYA SOÇİ'DEKİ YATIRIMLARI DESTEKLİYOR''

 

Hafta sonu gerçekleştirilen ve açılışını Rusya Başbakanı Medvedev’in yaptığı Uluslararası Turizm Yatırım Forumu’na katıldıklarını belirten Kilit, “Forumda büyük bir sinerji yakaladık. Rusya devleti Soçi için yatırımcıları destekliyor. Biz de Soçi’yi ciddi anlamda yatırım fırsatı olarak görüyoruz. Türk yatırımcıların da burayı görmeleri gerektiğini düşünüyorum. Burada ciddi bir alt yapı var ve turizmin gelişebileceğini düşünüyorum. Soçi’de 12 ay turizm yapılabilir. Buradaki yatırımlarım olanaklarını değerlendirme aşamasındayız.” şeklinde konuştu.

 

 




Bu haber 1148 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • MARKALAR
    MARKALAR
  • AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
    AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  • Millet için EVET
    Millet için EVET
  • Gündem Ekonomi Haber
    Gündem Ekonomi Haber
  1. MARKALAR
  2. AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  3. Millet için EVET
  4. Gündem Ekonomi Haber
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Osman Zeki Öner
    Osman Zeki Öner
  • Osmanlı
    Osmanlı
  • Kubat Ötme Bülbül
    Kubat Ötme Bülbül
  • Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
    Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  • Aytaç Doğan İç Benim İçin
    Aytaç Doğan İç Benim İçin
  • İsmail Tunçbilek Derdin ne
    İsmail Tunçbilek Derdin ne
  1. Osman Zeki Öner
  2. Osmanlı
  3. Kubat Ötme Bülbül
  4. Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  5. Aytaç Doğan İç Benim İçin
  6. İsmail Tunçbilek Derdin ne
VİDEO GALERİ
YUKARI