Bugun...



ANLAMLI BULUŞMA
Tarih: 07-08-2016 09:45:08 + -


'Türkiye’nin mücadelesi aynı zamanda Thomas Cook’un da mücadelesi'

facebook-paylas
Tarih: 07-08-2016 09:45

ANLAMLI BULUŞMA

'Dünyanın en büyük tur operatörlerinden İngiliz Thomas Cook’un Ticari Direktörü (CCO) Björne Sandstörm Antalya’da turizm sektörü ile bir araya geldi. ''Türkiye’nin verdiği mücadele aynı zamanda Thomas Cook’un da mücadelesi'' diyen Björne Sandstörm yaptığı açıklamada, Türkçe olarak “Bir elin nesi var iki elin sesi var” diyerek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Thomas Cook CCO’su Björne Sandström, turizm sektörünün temsilcileriyle Antalya’da bir araya geldi. Diana Travel’ın ev sahipliğinde Paloma Oceana Resort’te gerçekleştirilen buluşmada konuşan Sandström, “Thomas Cook olarak iyi günde olduğu gibi kötü günde de Türkiye’nin yanındayız” dedi. 

 

Gerçekleştirilen davete Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, ALTİD Başkanı Burhan Sili, Diana Travel Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tonbul, Diana Travel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Tonbul, Paloma Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Ece Tonbul Kilit ve turizmciler katıldı. 

 

Davetin açılış konuşmasını Diana Travel Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tonbul yaptı. Tonbul, Thomas Cook CCO’su Björne Sandström ve Thomas Cook yöneticilerini Antalya’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. 

'DARBE GECESİ ANTALYA'DAYDI, TATİLİNİ YARIDA KESMEDİ'

 

Hasan Tonbul’un ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel bir konuşma gerçekleştirdi. Thomas Cook CCO’su Björne Sandström’ün ailesi ile Antalya’da 4 hafta tatil yaptığını hatırlatan Başkan Türel, “Sandström, 15 Temmuz kalkışmasında tatil için Antalya’daydı. Bu kalkışma esnasında Antalya’yı terk etmeyerek tatiline devam etti. Bu durum tüm dünyaya önemli bir mesajdı. Antalya’ya en çok turist gönderen firmanın üst düzey yöneticisinin böyle bir dönemde tatil için Antalya’yı tercih etmesi çok önemli bir olaydır” dedi. 

 

Antalya’nın huzur ve barış şehri olduğunu söyleyen Türel, “15 Temmuz kalkışması sırasında Antalya’da her hangi bir olay yaşanmadı. Antalya’ya gelen turistler tatillerine güven içinde devam etti. Antalya’da temmuz ayı içinde 1 milyon yabancı turist ağırladık. Antalya iki gün haricinde, her gün 30 binden fazla yabancı ziyaretçi karşılamıştır. 2017 için daha hazırlıklıyız. Antalya olarak önümüze büyük hedefler koymalıyız. Antalya turizminin geldiği nokta ortada. Dünyada hiçbir turizm destinasyonu Antalya’nın sunduklarını sunamıyor” diye konuştu.

 

Antalyalı turizmcilere seslenen Thomas Cook CCO’su Björne Sandström, Türkiye’nin Thomas Cook için çok önemli bir ülke olduğunu söyledi. Sandström, “Türkiye’nin mücadelesi aynı zamanda Thomas Cook’un da mücadelesidir. Türkiye ile güçlü bağlarımızı ve ortaklığımız devam etmektedir. Biz Thomas Cook olarak Türkiye’nin yanındayız. Önümüzdeki sezona odaklanmalıyız. Ancak önümüzdeki en büyük sorun uçuşlardır. Uçuş kapasitesinin arttırılması için gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Türkiye'nin tekrar eski günlerine döneceğine şüphemiz yok” dedi. 

 

Sandström, Türkçe olarak “Bir elin nesi var iki elin sesi var” diyerek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. 

 




Bu haber 1040 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL HABER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
  • MARKALAR
    MARKALAR
  • AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
    AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  • Millet için EVET
    Millet için EVET
  • Gündem Ekonomi Haber
    Gündem Ekonomi Haber
  1. MARKALAR
  2. AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
  3. Millet için EVET
  4. Gündem Ekonomi Haber
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Osman Zeki Öner
    Osman Zeki Öner
  • Osmanlı
    Osmanlı
  • Kubat Ötme Bülbül
    Kubat Ötme Bülbül
  • Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
    Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  • Aytaç Doğan İç Benim İçin
    Aytaç Doğan İç Benim İçin
  • İsmail Tunçbilek Derdin ne
    İsmail Tunçbilek Derdin ne
  1. Osman Zeki Öner
  2. Osmanlı
  3. Kubat Ötme Bülbül
  4. Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  5. Aytaç Doğan İç Benim İçin
  6. İsmail Tunçbilek Derdin ne
VİDEO GALERİ
YUKARI